برچسبها:
برچسبها:
گفتم که روی خوبت از ما چرا نهان است ؟ / گفتا تو خود حجابی ور نه رخم عیان است گفتم که از که پرسم جانا نشان رویت ؟ / گفتا نشان چه پرسی آن کوی بی نشان است . . . . . . مـژدهی آمـدنت قیمـت جـان میارزد / تاری از موی تو آقـا به جهـان میارزد . . . . . . ای حریم کعبه محرم بر طواف کوی تو / من به گرد کعبه می گردم به یاد روی تو گرچه بر محرم بود بوئیدن گلها حرام / زنده ام من ای گل زهرا ز فیض بوی تو . . . . . . . . . این آخرین ستاره بخت است در زمین / آقاى سبزپوش بهارى بیا ببین مرهم نمانده است و مداوا نمیشود / احساسهاى زخمى و دلهاى آهنین . . . . . . کدام گوشه ی دنیا نهفته روی چو ماهت / اله من ز که پرسم نشان یوسف چاهت چقدر ناز غزل را کشیده ام که سراید / تمام سوز دلم را ز دوردست نگاهت . . . . . . در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع / شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع . . . . . . کاش از دلبر نشانی داشتیم/ بر سر کویش مکانی داشتیم از برای مهدی صاحب الزمان/ کاش در دل جمکرانی داشتیم تعجیل در فرج آقا صلوات . . . اینجا کسی برای تو جا وا نمی کند / این خاک احترام به دریا نمی کند نامت برای دفع بلا روی طاقچه است / ورنه کسی نگاه به آقا نمی کند . . . به امید بخشش آقا امام زمان و ظهورش . . . چشمى که داشت تازگى از شبنم نگاه / در انتظار با گذر لحظه شد عجین پر شد تمام ظرف زمان بى حضور تو / پس کى ظهور مىکنى اى منجى زمین . . . . . . یکی از جمعه ها جان خواهد آمد /به درد عشق، درمان خواهد آمد غبار از خانه های دل بگیرید / که بر این خانه مهمان خواهد آمد . . . . . . قطعه ی گمشده ای از پر پرواز کم است / یازده بار شمردیم و یکی باز کم است . . . . . . آقا بیا تا زندگی معنا بگیرد / شاید دعای مادرت زهرا بگیرد آقا بیا تا با ظهور چشم هایت / این چشم های ما کمی تقوا بگیرد . . . . . . و در آخر این شعر زیبا تقدیم به همه منتظران همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی / چه زیان ترا که من هم برسم به آرزویی به کسی جمال خود را ننموده ای وبینم / همه جا به هر زبانی بود از تو گفتگویی همه خوشدل اینکه مطرب بزند به تار چنگی / من از آن خوشم که چنگی بزنم به تار مویی چه شود که راه یابد سوی آب تشنه کامی / چه شود که کام جوید زلب تو کام جویی شود اینکه از ترحم دمی ای سحاب رحمت / من خشک لب هم آخر زتو تر کنم گلویی بشکست اگر دل من به فدای چشم مستت / سر خم می سلامت شکند اگر سبویی همه موسم تفرج به چمن روند وصحرا / تو قدم به چشم من نه بنشین کنار جویی السلام علیک یا حجتبنالحسن المهدی «عجل الله تعالی فرجه الشریف» برچسبها:
کارنامهام موضوعات مرتبط: متون جالب برای امام زمان(عج) برچسبها: یا میدانید که : یکی از دلایل وجود امام ، قاعده ی لطف خداست آیا میدانید که : امامت حضرت مهدی(علیه السلام )به دو راه نص و معجزه ثابت شده است، آیا میدانید که : اقوام اروپای مرکزی در انتظار ظهور«بوخص» می باشند، آیا میدانید که : داستان ولادت آن بزرگوار خود جلوه ای است از لطف و فضل بی کران الهی است . ، آیا میدانید که : درکتاب نجم الثاقب ،۱۸۲ اسم و لقب از حضرت ذکر شده است ، آیا میدانید که : بر گونه ی راست حضرت مهدی (علیه السلام ) خالی جذاب وجود دارد ، آیا میدانید که : ازجمله مواریث انبیاء(علیه السلام ) که حضرت می آورند، منبر حضرت سلیمان است آیا میدانید که : امام زمان(علیه السلام ) فرمودند: سجدهى شکر از لازمترین و واجبترین سنّتهاى دینى است، آیا میدانید که : قسمتی از کتاب «کمال الدین»در سال ۱۹۰۱م در هایدلبرگ آلمان توسط مولر منتشر شد آیا میدانید که : مسأله غیبت امری نبودکه به تازگی مطرح شده باشد ، آیا میدانید که : غیبت، دلائلی دارد که به امامان اجازه افشای آن داده نشده است ، آیا میدانید که : منافع زمان غیبت آن حضرت، آن هم بر دو نوع است ، آیا میدانید که : در واقع غیبت صغری برای فراهم شدن شرایط لازم جهت درک دوران غیبت کبری امری ضروری بود ، آیا میدانید که : عثمان بن سعید پیش از وفاتش مأمور شد تا پسرش محمد را به عنوان نائب امام به شیعیان معرفی کند ، آیا میدانید که : نخستین کسی که در اسلام مهدی موعود نامیده شد « محمد حنفیّه» بود ، آیا میدانید که : در روایات داریم که در عصر غیبت ” قم و مردم آن بر دیگر انسان ها حجت هستند آیا میدانید که : درباره امکآن ارتباط و مشاهده حضرت دو دیدگاه وجود دارد ، آیا میدانید که : شرایط سخت دروان غیبت به چه گونه ای است ، آیا میدانید که : از ویژگی های منتظران، استقامت در دین، پارسایی و تخلّق به مکارم اخلاق است ، آیا میدانید که : طبق برخی روایات در محرم آخرین سال غیبت اتفاقاتی رخ می دهد، آیا میدانید که : کوفه مقرّحکومت حضرت مهدی(علیه السلام ) است ، آیا میدانید که : در کتاب «ایقاظ من الحجة» از شیخ حّرعاملی بیش از۶۰۰ حدیث و بیش از۶۰ آیه در مورد رجعت آمده است. آیا میدانید که :امام مهدی(عج) می فرمایند: من برای جهانیان ، امان (از عذاب الهی) هستم ، همانگونه که ستارگان برای ساکنان آسمان، مایه امن و آسایش هستند . آیا میدانید که : یکی از تکالیف عصر غیبت تصدیق بعضى نشانههای ظهور است ، آیا میدانید که : از جمله مخالفان حضرت مهدی(علیه السلام ) جمود اندیشان هستند ، آیا میدانید که : محل سکونت امام زمان (عج) و خانوادهاش شهر کوفه و «مسجد سهله» خواهد بود؟ آیا میدانید که :با تشکیل حکومت جهانی اسلام، از آسمان و زمین «برکات مادّی و معنوی» بارش و جوشش میکند؟ آیا میدانید که : دشمنان امام زمان (عج) عبارتاند از: ابلیس، شیاطین، دجّال، سفیانی، صهیونیستها، طاغوتها، منافقان و ….؟!
[ جمعه سوم شهریور 1391 ] [ 11:43 ] [ حسن واحدی پور ]
برچسبها:
چند راهی كه هم برای تقویت حافظه بسیار مفید بوده و هم لذت بخش میباشند.
برچسبها: آيا حضرت مهدى(عليه السلام) ازدواج كرده و داراى فرزند ميباشد؟در پاسخ به اين پرسش، با توجّه به مسائل اعتقادى مانند: حكمت يا فلسفه غيبت، و نيز مسائل فقهى همچون استحباب شرعى ازدواج، و متونى كه مستقيم يا غير مستقيم دلالت بر ازدواج آن حضرت دارند، سه نظريّه وجود دارد: ـ نظريّه أوّل: عدّهاى معتقدند كه حضرت مهدى(عليه السلام) ازدواج كرده است، و براى اثبات اين نظريّه به دلائل ذيل استناد جسته اند. الف: استحباب ازدواج: ازدواج و نكاح در اسلام مستحبّ مؤكّد و سنّتى نبوى است، پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله وسلم) نسبت به امر ازدواج و ترويج آن تأكيد داشته، و امّت خود را به اين امر تشويق و ترغيب ميكردند، و بارها فرمودهاند: «نكاح كنيد و با تشكيل خانواده بر تعداد خود بيافزاييد، كه من در روز قيامت به شما اگر چه فرزندى سقط شده باشد مباهات ميكنم([1] در احكام دين ازدواج سنّتى حسنه و مورد تأييد، و عزوبت (همسر نداشتن و مجرّد بودن) مكروه است. و ازطرفى ازدواج نكردن، اعراض از سنّت رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) است، چرا كه آن حضرت(صلى الله عليه وآله وسلم)فرمود: «نكاح سنّت من است، و هر كس از آن اعراض كند (روى برگرداند و ازدواج نكند) از من نيست([2]) اكنون كه ساليان متمادى از عمر حضرت مهدى(عليه السلام) ميگذرد، آيا مي توان گفت: او مستحبّ مؤكّد را ترك، و مرتكب مكروه شده است؟ هرگز نميتوان اينگونه نتيجه گرفت، چرا كه او امام است، و در عمل به مستحبّات شرعى از همه مردم سزاوارتر است، پس او ازدواج كرده و داراى همسر ميباشد. در كتاب «النجم الثاقب» در پاسخ منكرين وجود اهل و عيال براى امام مهدى(عليه السلام) چنين آمده است: «چگونه ترك خواهند كرد، چنين سنّت عظيمه جدّ اكرم خود را با آن همه ترغيب و تحريص كه در فعل آن و تهديد و تخويف در ترك آن شده، و سزاوارترين امّت در اخذ به سنّت پيغمبر امام هر عصر است، و تاكنون كسى ترك آن سنّت را از خصائص آن حضرت نشمرده است([3]) و نيز در كتاب «الشموس المضيئة» آمده است: «اگر در اين زمينه (داشتن همسر و خانواده) هيچ نقل روايى وجود نداشت، و فقط همين مطلبى كه آن حضرت با وجود سنّ زياد از نظر جسمي جوانى قويّ البنيه است... و نيز ميدانيم كه آن حضرت به سنّت پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) عمل ميكند، در قبول اين مطلب كه آن جناب همسر و فرزندانى دارد كافى بود»([4]).
برچسبها: به گزارش آینا به نقل از شبستان، از وجود مبارک امام باقر(ع) رسیده است: وقتی ولی عصر أرواحنا فداه ظهور میکند که ذات أقدس إله لطفی نسبت به امت انسانی و اسلامی داشته باشد، و دست مرحمت إله بر بالای سر امت اسلامی کشیده بشود، که عقل اینها و اندیشه اینها کامل باشد؛ اینها اندیشوران فرزانه خواهند بود، و خردمندان مُتبحّر و حکیم. آنچه که در جامعه اسلامی میگذرد و حکومت میکند، “فرهنگ دینی” است. با این رشد مردم شرایط علمی ظهور حضرت را فراهم کردهاند. طبق این روایتی که از امام باقر(ع) رسیده است؛ تا مردم عاقل نشوند، معارف دین را درست نشناسند، و معنای امامت را درست ارزیابی نکنند، توفیق انتظار ولی عصر أرواحنا فداه نصیب آنها نخواهد شد.
دوّمین شرط که مربوط به مدیریت، مدبریّت، شهامت و شجاعت در اجرای احکام الهی است، بیانی است که باز از وجود مبارک امام باقر(ع) رسیده است که یاران راستین ولی عصر و اصحاب آن حضرت، اَجری مِنْ لِیثْ وَ اَمضَی مِنْ سِنانْ (۱). یعنی از شیر شجاع تر و از نیزه تیز ترند. نمونه اینگونه از شهامتها را در دفاع مقدّس ۸ ساله، مردم ایران اسلامی نشان دادهاند. زن و مرد، بزرگسال، میانسال و نوسال نشان دادند که برای حفظ دین میتوان از شیر با شجاعتتر بود، و از نیزه تیز تر بود، و هرگونه خطری را با جان خرید! پس اگر از نظر رشد فرهنگی به آن نِصاب راه یافتند، و از نظر شهامت و شجاعت به این نِصاب بار یافتند؛ آنگاه شرایط ظهور را تحصیل کردهاند. طنین دعوت مردم به مبدأ و معاد وقتی وجود مبارک ولی عصر أرواحنا فداه جلوه میکند، ندائی که طنین انداخت و ندائی که از آن حضرت به گوش عالمیان میرسد، این است: اُذَکِّرُکُمُ اللهْ أیُّهَا النّاسْ وَ مُقامَکُمْ بِینَ یَدَی رَبَّکُمْ (۲). اوّلین حرف این است: مردم! من شما را به مبدأ و معاد که هُوَ الأوَّلُ وَ الآخِر(۳) است، متذکّر میکنم. شما به یاد بیاورید خدا را که مبدأ آفرینش شماست، و به یاد بیاورید لحظهای که در حضور خدا حاضر میشوید برای پاسخ دادن به سئوالات الهی؛ که در برابر دستورات او چه کردهاید. اگر کسی مبدأ را متذکّر بود، و معاد را متذکّر بود؛ مشکل اخلاقی، حقوقی، فقهی و مانند آن نخواهد داشت. منشأ همه تیرگیها و تبهکاریهای ما غفلت از مبدأ و معاد است. لذا وجود مبارک ولی عصر أرواحنا فداه وقتی ظهور کرد، اوّلین سخنش این است: مردم! به یاد روز حساب باشید. اگر کسی بداند تمام کارها تحت حساب است، و در برابر هر فکر و اندیشهای که دارد باید پاسخگو باشد؛ در برابر هر قیام، رفتار، گفتار و نوشتاری که ارائه کرده است، باید پاسخگو باشد؛ چنین انسانی جز براساس آیه سوره اسراء حرکت نمیکند که: “رَبِّ اَدخِلْنِی مُدخَلَ صِدقْ وَ اَخرِجنِی مُخرَجَ صِدقْ” (۴). هر کاری که میخواهد وارد شود به نام و یاد خدا، از آن کار بیرون بیاید به نام و یاد خدا. پی نوشت: گزیدهای از پیام گفتاری آیت الله جوادی آملی به بیست و ششمین سمینار سراسری فرهنگی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان آمریکا و کانادا اشتراک گزاری خبر:
برچسبها:
ملاقات رهبری با امام زمان
با سلام دوستان عزیز تا حالا با خودتون فکر کرده بودید که نسبت رهبر انقلاب که عنوان ولی امر مسلمین را به همراه دارد و او را نائب امام زمان (عج) می نامند با حضرت مهدی (عج) چیست؟؟ یعنی جدای از ارتباط معنوی که باید برقرار کنند با همدیگر آیا ارتباط فیزیکی و ملاقات رو در رو هم باید داشته باشند ؟؟ و در صورت مثبت بودن آیا چنین امری صورت گرفته است؟؟ در بین برخی از مطالب به این مطلب از عارف واصل دورانمان حضرت آیت الله سید رضا بهاء الدینی برخوردم که جوابگوی این پرسش ماست برای همین هم این مطلب رو در این تاپیک برای آنانی که دلشون منور به ایمان محمدی (ص) و علوی (ع) گشته قرار می دهم تا همگی استفاده ببرید درضمن دراین رابطه اگر مطلبی هم داشتید ماها را بی بهره نذارید حاج آقا دکتر محمدی به بیان خاطرهای به نقل از حاج آقا «صدیقی» (سخنران معروف و از شاگردان آیتالله بهاءالدینی) پرداخت و گفت:
صدیقی به حضرت آیتالله بهاءالدین گفت ، آقای من سفر حج را در پیش دارم شما سفارشی ، دعایی ، درخواستی ندارید و آقای بهاءالدین فرمودند: من یك دعایی دارم ؛ در كوچه بنیهاشم همان جایی كه مادرم حضرت فاطمه را سیلی زدند شما بروید و از خدا بخواهید كه دعای من مستجاب شود ، همین. و من به مدینه رفتم . اما سفارش آقا را فراموش كردم و در مكه بودم كه یادم آمد آقا سفارش دعا داشتهاند دوباره به مدینه برگشتم و دعا كردم كه خدایا دعای آقای بهاءالدین مستجاب شود (از این مساله فقط خود خبر داشتم) وقتی به قم آمدم و خدمت آقا شرفیاب شدم آقا فرمودند ، حالا دیگر سفارش من را در مدینه فراموش میكنی و به مكه میروی و برمیگردی...!
گفتند: بله ، خدا را شكر دعای من مستجاب شد. «من دعایی كردم كه آیتالله خامنهای خدمت حضرت امام زمان(عج) برسند كه خدا را شكر این دعا مستجاب شد و آقا سیدعلی آقا خدمت ولی عصر رسیدند.» منبع: سایت زندگی زیبای رهبر
برچسبها: - پیامبر اکرم (ص) فرمودند : 2- پیامبر اکرم (ص) فرمودند : 3- پیامبر اکرم (ص) فرمودند : 4- امام علی (ع) فرمودند: 5- امام علی (ع): فرمودند: 6- امام حسین (ع) فرمودند: 7- امام حسین (ع) فرمودند : 8- امام علی بن الحسین (ع) فرمودند: 9- امام محمد باقر (ع) فرمودند : 10- امام محمد باقر (ع) فرمودند: 11- امام محمد باقر (ع) فرمودند : 12- امام جعفرصادق (ع) فرمودند : 13- امام جعفر صادق (ع) فرمودند : 14- امام جعفر صادق (ع) فرمودند : 15- امام جعفرصادق (ع) در تفسیر آیه62 سوره نمل می فرماید: 16- امام جعفر صادق (ع) فرمودند: 17- امام جعفر صادق (ع) فرمودند: 18- امام جعفر صادق (ع) فرمودند : 19- امام جعفر صادق (ع) فرمودند : 20- امام جعفر صادق (ع) فرمودند: 21- امام جعفر صادق (ع) فرمودند : 22- امام جعفر صادق (ع) فرمودند : 23- امام موسی کاظم (ع): 24- امام مهدی (عج) فرمودند :
برچسبها: چه چیزهایى موجب نزدیکتر شدن ظهور امام زمان (علیه السلام) مى شود؟ زمان
ظهور امام زمان (علیه السلام) را خدا مى داند و ما در حالى که باید زمینه
هاى نزدیکتر شدن ظهور را فراهم کنیم، نباید در ظهور تعجیل نمائیم. در دعایى
که در غیبت امام « دعا قضاى حتمى را بر مى گرداند، پس زیاد دعا کن. »
برچسبها:
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد
|